HAYAI SUSHI AMSTERDAM WEST

HAYAI SUSHI AMSTERDAM WEST Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 541 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Amsterdam West. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 15:49 Eerste keer besteld, ik heb er van genoten
19 mei 2022 om 0:13 Aangegeven in de app dat ik met 50 euro betaal en de bezorger kwam zonder wissel geld
18 mei 2022 om 23:21 Duurde langer dan 2 uur voor een box en na een belletje alleen een sorry werd me na een kwartier bezorging beloofd wat 45 min duurde
18 mei 2022 om 19:18 Sushi was heerlijk, bezorging te laat. Geen probleem, we hadden geen haast en wel heerlijk gegeten. Aanrader
14 mei 2022 om 21:36 Snel en erg lekker, ik heb er zelfs een gratis drankje bij gehad top!
14 mei 2022 om 21:19 Super lekker eten, zeker een vaste klant erbij.
14 mei 2022 om 20:50 Sushi was heerlijk zoals altijd en de bezorger was ook een hele aardige jongen. Bedankt voor de snelle levering Anas ga zo door :)
14 mei 2022 om 16:07 Het eten was ontzettend lekker. Zeer snelle bezorging. Dus zeker voor herhaling vatbaar!
14 mei 2022 om 15:24 Zeker voor herhaling vatbaar, shushi is verrassend en goed snel geleverd!
13 mei 2022 om 23:35 Delivery guy was not nice, it was for him more important to talk on the phone and deliver my meal to me, I needed to go outside of my work to pick it up because he couldn’t come to the reception. But the rest, food was really tasty.
13 mei 2022 om 22:13 Heerlijk gegeten, en snelle bezorging. Zeer tevreden!
13 mei 2022 om 7:38 Het gefrituurde eten was ijs koud niet lekker dus